Bel me op: 030-6701184

Presentator

Het is een vak apart en wordt nogal eens ondergewaardeerd. Je moet behoorlijk wat in huis hebben om een manifestatie, feest of presentatie op een prettige manier te laten verlopen. Ik heb veel ervaring op dit gebied en die strekt zich uit langs een veelheid van terreinen:

Bruiloften en partijen

Tientallen keren heb ik op het podium gestaan bij diverse bruiloften , afscheidsbijeenkomsten en partijen voor wat dan ook, zowel om zelf het woord te voeren als om andere sprekers aan te kondigen en ervoor te zorgen dat alles gestroomlijnd verliep. De plekken waarop ik dit deed varieerden van kroegen, feestzalen tot kantines. Het maakt allemaal niet veel uit, geef me een microfoon en de zaak loopt.

Manifestaties

In opdracht van diverse GGD’s heb ik presentaties gedaan van manifestaties rond gezondheidszorg of bewegen. Soms met veel publiek soms met weinig, maar altijd tot tevredenheid van de opdrachtgever. Veel publiek is natuurlijk leuker, want dan is er meer  interactie en een grotere kans dat het publiek meedoet.

Verjaardagen

Van Galen op het podium
Mijn eigen verjaardag vieren vind ik absoluut niks en dan kies ik er voor dan maar zelf het woord te voeren. Met inzet van middelen als karaoke, spreadsheet en belichting wordt het dan echt leuker dan zo’n verplicht feestje met een borrel en een nootje.

Begrafenissen/crematies

Geschetste afbeelding van kist met roos
Het vormgeven en leiden van de plechtigheden rond een begrafenis of een crematie is iets wat heel veel heb gedaan. Het behoort tot de activiteiten die het langst in mijn geheugen blijven hangen, omdat ze waardevolle elementen bevatten waar je later nog vaak aan terugdenkt. Het is me een voorrecht om een plechtigheid in het geheugen van alle aanwezigen te prenten.